Wie zijn wij

 

Wie zijn wij en wat kunnen wij eventueel voor u betekenen?

Wij zijn een bedrijf welke bestaat uit 8 werknemers die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van de meest uitlopende voorkomende bouwwerkzaamheden van de kelder tot en met het dak.

 


Wij hebben hierbij de keuze uit de diverse werknemers welke in vaste dienst zijn, maar werken ook samen met diverse onderaannemers welke elk hun eigen specialisatie hebben.
De totale ploeg kan daardoor uitgroeien tot meer dan 20 personen.

Wat bij ons voorop staat is de klantvriendelijkheid en het vertrouwen wat u nodig heeft om uw gewenste verbouwing te realiseren. De normale gang van zaken is dat u als klant, dan wel door referenties dan wel door advertenties, bij ons terecht komt met de vraag om een verbouwing te realiseren en wat daar de kosten van zijn.
Ook is het mogelijk dat, alvorens u een aankoop van een woning doet, wij met u mee gaan naar de woning om de eventuele gewenste verbouwing te taxeren en eventuele gebreken aan het licht te brengen zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Dit kan natuurlijk ook een reeds door u bewoonde woning zijn.

Ook komen wij bij klanten welke reeds door een architect een tekening hebben laten maken en ons daar een prijskaartje aan willen laten hangen. Als wij bij u geweest zijn en een duidelijk beeld hebben gekregen wat uw wensen en de mogelijkheden zijn, dan ontvangt u binnen een redelijke termijn een geheel vrijblijvende offerte. Naar aanleiding van deze offerte zal er hopelijk een tweede gesprek plaatsvinden en eventueel een opdracht uit voortvloeien. Vanaf het moment van opdracht zullen wij voor u de totale begeleiding, uitvoering, planning en oplevering verzorgen.

Een en ander wordt met eigen personeel en eventueel onderaannemers gerealiseerd, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u voor diverse werkzaamheden reeds goede relaties hebt welke u dat specifieke werk wilt laten uitvoeren in combinatie met ons.

 

Bekijk hier foto’s van ons bedrijf in actie