Projecten

 

Wat doen wij zoal?

Wij verbouwen hoofdzakelijk bij de mensen thuis en zijn op de hoogte wat de privésfeer inhoud welke u als klant zoveel als mogelijk wilt behouden. Het verbouwen kan zich beperken tot bepaalde werkzaamheden maar zijn indien gewenst ook als totaalpakket aan te nemen.

De verbouwingen variëren van aanbouwen, complete verbouwingen (en dan met name jaren dertig woningen met oog voor detail), dakkapellen, maar ook het rechtleggen van een dakpan behoort tot de mogelijkheden.

Ook hebben wij de afgelopen jaren het genoegen gehad diverse horeca, winkels, supermarkten, sporthallen, kantoren en studentenpanden te mogen verbouwen en hebben daar diverse nog steeds van in onderhoud.

Diverse foto’s van gerealiseerde projecten en lopende verbouwingen vindt u terug op onze site. Alle genomen foto’s zijn projecten welke door ons zijn gerealiseerd.

Net als u zijn wij ook gesteld op onze veiligheid en hebben daardoor ook diverse steigermateriaal, shovel, schaftkeet, ladderlift, trappen etc in eigen beheer en ook is er de aanwezigheid van VCA 1 en 2. Dit om zowel ons als de omgeving de nodige veiligheid te bieden bij een verbouwing.

Wij hopen dat u door middel van ons voorgaande een duidelijk beeld heeft gekregen waar de fa BENKO BV voor staat en wat wij als bedrijf voor u kunnen betekenen.
Wij hopen u dan ook in de toekomst eens persoonlijk te mogen begroeten.