Update Alpe d’Huzes

Verleden jaar hebben ik en een vriend besloten mee te gaan doen met het beklimmen van de Alpes d’huzes
Tsja en waar begin je dan aan, ik die na mijn fiets met zijwieltjes bijna geen fiets meer heb aangekeken.
Vanaf september dan maar binnen bij achmea gaan spinnen wat begon met 1 keer in de week een uur en uitgroeide tot een spinning marathon van 6 uur.
Daarna maar wachten tot mooier weer om ook het buitengebeuren eens mee te mogen maken.
Dit kon vanaf eind maart en dat hebben wij dus ook gedaan
In het begin rondjes van 40 a 50 km en daarna diverse tochten van 135 a 140 km
Er gaat dus een hele nieuwe wereld voor je open
Je komt dan ook nog fanatiekere mensen tegen en ziet dat het fietsen toch wel enige inhoudt heeft en dat je aardig tekort schiet.

Je gaat verder grenzen opzoeken, een trainingstocht van 65 km in ons Limburg met als eerste heuvel de simpelveld welke moeilijker bleek dan het klinkt
Daarna 110 km amstel gold route rond vaals terwijl de dames aan het winkelen zijn in Maastricht ( ze wilde niet ruilen …)
Met een groep van 16 hele gezellige mensen waarvan er een aantal ook deelnemen naar de Ardennen om 180 km te fietsen tegen echte heuvels (en dat waren het !!)
Ook de Sallandse heuveltocht (140 km) en de Veenendaal tot Veenendaal tocht (135 km) , en dit alles in 2 maanden tijd zo een 1600 km afgelegd.

Nu nog 2 weken wat ritten doen met zaterdag nog de orgeltocht van 120 km
Alles met maar 1 doel eens een onderdeel te mogen zijn van een nobele ploeg mensen welke tracht een steentje bij te dragen door middel van hun gezonde inspanning welke een ander niet kan doen door hun ziekte.
Dit daar wij allen helaas wel kennissen familie of vrienden hebben welke de ziekte kanker hebben of hebben gehad en dat er te vaak nog niet genoeg kan worden gedaan tegen deze ziekte waardoor er extra geld nodig is om eea te kunnen bestrijden en verder te ontdekken.

Ik hoop dan ook as 6 juni een mooi bedrag bij elkaar te mogen fietsen tijdens de beklimming van de Alpes d’huzes, waarbij mijn streven is dit minimaal 4 maal te proberen
Gelukkig hebben wij reeds een groot aantal sponsoren bereid gevonden geld te doneren en danken deze dan ook daarvoor
Voor degene welke een bedrag per beklimming hebben toegezegd zullen wij natuurlijk proberen hen zo veel mogelijk te laten investeren
In de bijlage heb ik een brief opgesteld waarin uitgelegd hoe het mogelijk is mij ook te steunen
Ik hoop dat ik enige van jullie mag bedanken voor de bijdrage.
Alles is meegenomen …., het gaat niet om de grote maar het idee.

In ieder geval wil ik een ieder vast bedanken welke de moeite neemt dit schrijven te lezen
Ik zie jullie reacties graag tegemoet
Mochten jullie willen zoeken op de site van de Alpes d’huzes dan kun je inloggen onder mijn naam “john de blok” of ons team naam “reginas six packs”

Groeten John de Blok